banner460
banner128

Teneffüs Park 1 Nisan’da açılıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin geçen yıl 16 Mart’ta covid-19 pandemisi nedeniyle kapanan çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, 1 Nisan’da açılıyor.  

Muratpaşa Belediyesi’nin Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan Antalya’nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, yeniden açılıyor. Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıl mart ayında kapanan parkta, kontrollü normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Nisan’dan itibaren çocuk sesleri yankılanmaya başlayacak.

Açılış için geri sayımın başladığı parkta, oyun gurupları tek tek kontrol edilirken oyun aletlerinin dezenfektesi de sağlanıyor. Perşembe açılacak parka gelen herkesin HES kodu kontrollerinin ardından girişine izin verilecek. Bununla birlikte Antalya’da yaş guruplarına yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları da parkta dikkate alınacak. 

Kasım 2016’da hizmete açılan Antalya’nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park’ta 35 ayrı oyun grubu yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana yüzbinlerce çocuğun geldiği Teneffüs Park, çocuklar için eğlence ve oyunla birlikte farklı sanatsal aktivitelerle tanışabileceği, merak ve keşfetme duygularını derinleştiren bir özgürlük alanı olarak dikkat çekiyor. Teneffüs Park’ın 10 lira olan giriş ücreti de yeni dönemde de uygulanmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.