banner460
banner128

SOYLU. 81 İLİ TAKİP EDİYORUM VİRÜS ETKİSİNİ KAYBEDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "81 ili takip ediyorum. Genel yayılım bitti. Bu sona erdi. Virüs etkisini kaybediyor.Bu önemli ama biz tedbirlerimize devam edeceğiz" dedi.

10 Nisan'da ilan edilen ve gece yarısı izdihama neden olan ilk sokağa çıkma yasağının ardından istifa eden ancak istifası kabul edilmeyen İçişleri Başkanı Süleyman Soylu , Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet’e konuştu.

Acet, bugünkü yazısında yeni tip Koronavirüs salgınıyla ilgili İçişleri Başkanı Süleyman Soylu’ya yönelttiği soruların yanıtlarına yer verdi.

Soylu’nun doktorlarla birebir iletişim halinde olduğuna dikkati çeken Acet, şu sözlerini aktardı:

“81 ili takip ediyorum. Genel yayılım bitti. Bu sona erdi. Virüs etkisini kaybediyor. Parça parça belli alanlarda, mesela bir cenazede 25 kişi çıkabiliyor ama genel yayılım bitti. Ben virüsün etkisini kaybettiğini düşünüyorum. Bu önemli ama biz tedbirlerimize devam edeceğiz.” Ayrıca Acet, Soylu’nun koronavirüs salgının haziran ayından itibaren gündemden yavaş yavaş çıkacağını düşündüğünü ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Süleyman Soylu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.