banner460
banner128

Şahin: Türkiye’siz Avrupa güvende olamaz

ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyi Başkanı Aziz Şahin,  Türkiye’siz bir Avrupa’nın ne ekonomik , ne de askeri anlamda güvende olamayacağını belirterek ‘Türkiye'siz  Avrupa düşünülemez’ dedi

ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyi Genel  Başkanı Aziz Şahin ile ATİK Almanya Dortmund Başkanıı Nafiye Aybar, Medya 24 televizyonunda  Abuzer Döker ve Aytekin Kömürgöz tarafından hazırlanan Aktüel Masa  programına konuk olarak Türkiye’nin yabancı ülkelerle arasınaki ekonomik ve siyasi ilişkilere ilişkin sorularını yanıtladılar.

ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyi Genel Başkanı Aziz Şahin,  belediyelerin yurt dışındaki kardeş belediye uygulamalarının ülkeler arasındaki ilişkilerin gelişmesinde önemli roller oynadığına dikkat çekerek bu ilişkilerin geliştirilmesinin ülke için faydalı olduğunu bildirdi.

ATİK Almanya Dortmund Başkanı Nafiye Aybar ise,  ülkedeki maketten konut satımının bir çok gurbetçinin de mağdur olmasına yol açtığına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.