banner460
banner128

On başkan Halk TV'de  depremi konuşacak

İzmir depreminin ardından Halk Tv'de  büyük buluşma.  99 depreminin üzerinden 21 yıl geçti.  İstanbul depremi için neler yapıldı?  İstanbul’daki on belediye başkanı ve Bilim Adamı  Prof.Dr. Naci Görür, Halk TV’de Şirin Payzın’ın hazırlıadığı programda bir araya geliyor.

11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak programa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı,  Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdoğan Bozkurt 3 yıl önce

Kira yardımı ile, Çevre bakanlığının % 0,33 destekli maksimum 125 bin tl kredisi ikisi bir arada verilmiyor, 2 sinden birini seç deniyor.Yani ikisini bir arada alamazsın deniyor.Kentsel dönüşüm kredileri çok yükseldi.% 1,50 ye dayandı. Faizsiz verilemezmi. Yada destek % 50 ye çıkarılamaz mı. Büyük müteahhitler milyonluķ dairelerini satsın diye bankalar faizlerini % 0,64 e kadar düşürmüştü.Vatandaş içinde böyle bir kolaylık sağlanamaz mı. SAYGILARIMLA.