banner460
banner128

Malatya'nın küme düşmesini İmamoğlu'na bağladılar

Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde  sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor bitime 6 hafta kala lige veda etti.

Yenişafak Gazetesi maça ilişkin yaptığı haberde, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesini İBB Başkanı İmamoğlu'nun ziyaretine bağladı. İmamoğlu o ziyarette, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın kendisine verdiği Malatyaspor atkısını takmıştı.

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2021 Haziran ayında Malatya'yı ziyaret etmişti" denilen haberde Yeni Malatyaspor atkısı takan İmamoğlu'nun, "Söylemeyeyim nasıl uğurlu geldiğimi. Malatya'ya da uğurlu geldim. Göreceksiniz bu dokunuştan sonra Malatyaspor çok daha başarılı olacak" ifadelerine yer verildi.

Haber, "Yeni Malatyaspor ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu" ifadesiyle sonlandırılarak takımın küme düşmesi ile İmamoğlu arasında bağlantı kurulmaya çalışıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.