banner460
banner128

Kubbe Dağı CHP’lilere geçit vermedi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yoğun kar yağışı  hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğur kar yağışı nedeniyle gece Malatya –Kayseri arasında karayolu ulaşımı olumsuz etkilendi. Devam eden kar yaığışı ve don  nedeniyle bugün gerçekleştirilecek Pütürge ve Doğanyol ilçe kongrelerine katılmak için Malatya’dan yola çıkan;  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve arkadaşları Kubbe Dağı’nı aşamadı.  Ağbaba ve beraberindekiler  yolun kapanması nedeniyle kongrelere katılamadan geri Malatya’ya dönmek zorunda kaldılar.

İl Başkanı Enver Kiraz sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede, “Kubbe dağı geçit vermedi.Pütürge ve Doğanyol kongrelerimize katılamadan geri döndüķ..”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Veli AğbabaEnver Kiraz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.