banner460
banner128

Katliam durdurulsun biz yeşillendirelim

Çalık: Kaz Dağlarına 195 bin fidan dikelim

Beylikdüzü Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Murat Çalık, Kaz Dağları’ndaki katliama sessiz kalmayarak videolu bir açıklama yayınladı.  Çalık, devletin katliamı derhal durdurmasını isteyerek, ‘Biz İstanbul’daki tüm belediyeler ortaklaşa oraya 195 bin fidan dikelim’ önerisini yaptı.

İşte Çalık’ın açıklaması.

Biz Beylikdüzü nü İstanbul un nefesi yapmak için azimle çalışırken, tek bir ağacın bile üzerine titrerken Türkiye’nin nefesi  Kaz Dağları’na hançer saplanıyor. Bizim bırakın o ormanlara balta sokmayı onları gözümüzden bile sakınmamız gerekiyor.  Dünya nimetleri için gelecek nesillerin nefesini kesmeye kimsenin hakkı yok. Kaz Dağları’nda 195 bin ağaca nasıl kıyıldı bilinmez. Ama şimdi derhal  bu madencilik faaliyetini durdurup o güzel ormanları toprağa geri kazandırmak zamanı. Buradan devletimize   sesleniyorum. Siz o katliamı durdurun. O kesilen 195 bin nefes kaynağı yerine İstanbul’un tüm belediyeleri birleşip 195 bin fidan dikelim. Sonra da Kirazlı’yı eski haline getirebilmek için o fidanlara gözümüz gibi bakalım. Ve asla unutmayalım Kaz Dağları hepimizin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.