banner460
banner128

Kaftancıoğlu’nun Anne ve Babası Covid’e yakalandı

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun Babası İhsan Şahin ile Annesi Ayten Şahin Covid-19’a yakalandı.  Haberi alan Kaftancıoğlu Ordu’ya gitti. Edilen bilgilere Kaftancıoğlu’nun anne ve babası doktorların aldığı karar doğrultusunda  Ankara’da tedavi edilmesine karar verildi. 

Fahrettin Koca'ya teşekkür etti 

Kaftancıoğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve doktorlara teşekkür etti.  Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şöyle: "Anne ve babamın COVİD-19 hastalığı sırasında ilgi ve desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim Sağlık Bakanlığı yetkilileri,Ankara Şehir ve Ordu Umut Hastanesinin tüm sağlık emekçilerine Dr.İhsan Bey ve Dr.Serkan Bey şahsında sonsuz teşekkürler"

Anahtar Kelimeler:
Canan Kaftancıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.