banner460
banner128

Kaftancıoğlu ve Kavuncu’dan AKP’li Meclis Üyesinin liderlere yönelik paylaşımına tepki

CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İstanbul  İl Başkanı Bugra Kavuncusiyasi liderlere yönelik bir fotoshop fotoğraf paylaşan  AK Partili Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hamza Gönenç hakkında hukuki süreç paylaşılacağını açıkladılar. 

Sosyal medyada toplumun her kesiminden insanlara yönelik iğrenç paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. Esra Albayrak’a yapılan alçak saldırının üzerinden daha bir kaç saat geçmeden AK Partili Küçükçekmece Meclis Üyesi Hamza Gönenç’in siyasi liderleri terör örgütü  mensuplarıyla gösteren iğrenç bir fotoshap  paylaşımı yaptığı kamuoyuna yansıdı. 

Bu paylaşımına  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul  İl Başkanı Bugra Kavuncu tepki gösterdi.  İl başkanlarının tepkiler işöyle:

Kaftancıoğlu: Meczup

AKP’nin Küçükçekmece meclis üyesi Hamza Gönenç isimli meczup fotoşop bir fotoğraf paylaşmış. Yasal süreç elbette başlatılacak ancak dikkat çekmek istediğim asıl husus terör örgütü üyeleriyle fotoğraftaki siyasetçileri sadece fotoşopla yan yana getirebilirsiniz. Anlatabildim mi?

Ve siyasi etik ahlak diye yeşil yeşil gezenlerin Meclis üyeleri hakkında ne yapacaklarını merak ediyorum. Buyrun birlikte takip edelim...

Kavuncu : alçak saldırıya karşı gereken yapılacak

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak, AKP Küçükçekmece Meclis Üyesi şahıs hakkında yarın hukuki süreci başlatıyoruz. O iğrenç paylaşımı, bu şahsa prim vermemek için paylaşmıyorum fakat Genel Başkanımıza yönelik bu iğrenç ve alçak saldırılara karşı gereken neyse yapılacak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.