banner460
banner128

İŞPİR Yatak’tan sağlıkçılara yatak ve uyku ürünleri

“Türkiye’nin Yatak Uzmanı” İşbir Yatak, koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına T.C. Sağlık Bakanlığı aracılığıyla yatak ve uyku ürünleri desteğinde bulundu.

Yatak ve uyku ürünleri üretimi yapan İşbir Yatak, koronavirüsle mücadelede markaların da katıldığı milli dayanışmaya destek verdi. Yaşanmakta olan bu zorlu süreçte kritik görev üstlenmiş sağlık personellerinin daha rahat ve hijyenik uyku uyuyabilmesi için çok sayıda yatak ve uyku ürününü Sağlık Bakanlığının yetkili kuruşlarına teslim etti.

Gültepe: “Sağlıklı günlere uyanmak için hepimiz sorumluluk üstlenmeliyiz”

Yapılan bu destekle sektörün tüm oyuncularına örnek olmayı hedeflediğini belirten İşbir Yatak CEO’su Metin Gültepe: “Bu süreçte yapılan tüm destekler devletimizin omuzlarındaki yükü biraz olsun hafifletecektir. Bu konuda tüm markalar üstüne düşeni yapmalı ve sağlıklı günlere hep birlikte uyanmamız için sorumluluk üstlenmelidir.

Biz bu destekle, konuya olan hassasiyetimizi bir kez daha dile getirmek ve tüm markalar için örnek bir davranış sergilemek istedik. Sağlık Bakanlığına teslim ettiğimiz ürünlerimizle, sağlık çalışanlarımızın bir nebze de olsa rahat uyku uyuyabilmelerini istiyoruz.

Emekleri için her birine teşekkür ediyor, çalışmalarının sağlıkla devam ettirmesini diliyoruz.” Dedi.

Destekler Devam Edecek

Oluşabilecek yeni ihtiyaçlar konusunda Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle sürekli olarak iletişim halinde olan İşbir Yatak, üretimi tamamlanan diğer ürünlerin ise peyderpey sevk edilmeye devam edeceğini bildirdi.

Sağlıkçılara moral alkışı

Sağlık alanında kullanılmak üzere ürettiği ürünlerin sevkiyatını sağlamakta olan İşbir Yatak, aynı zamanda tüm çalışanlarının yer aldığı bir video ile sağlık çalışanlarına alkışlı moral desteğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.