banner460
banner128

Işıklar şirketten ayrıldı  danışman oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer tarafından Haziran ayında yapılan atamayla Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Silivri Eski Belediye Başkanı Işıklar bu görevinden ayrıldı. 

Grand Plaza’daki görevinden ayrılan Işıklar Büyükşehir’de yola Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nde (SODEM) de uzun süre birlikte mesai yaptığı Soyer’in danışman kadrosunda devam edecek.

Soyer’in Grand Plaza Yönetim Kurulu başkanlığı için de önümüzdeki günlerde yeni bir atama yapması bekleniyor.

Hürhaber'e konuştu

Öte yandan Hürhaber'den Sevginar Sali'ye  açıklamada bulunan Işıklar ise önemli bir projeyi hayata geçirmek için alt yapı çalışmalarının bir süredir devam ettiğini belirtirken, ayrıntıların kamuoyuyla zaman içinde paylaşılacağını ekledi. Hürhaber'de konuyla ilgili aşağıdaki bilgilere yer verildi. 

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından Haziran ayında yapılan atamayla Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar istifa kararı aldı. Işıklar, Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ederken Cuma günkü meclis toplantısında da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in üç danışmanından biri olarak atandı.

Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir süre önce getirildiği Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etti ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e danışman olarak atandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından Haziran ayında yapılan atamayla Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Silivri Eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar istifa kararı aldı. Grand Plaza'daki görevinden ayrılan Işıklar Büyükşehir'de yola Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nde (SODEM) de uzun süre birlikte mesai yaptığı Soyer'in danışman kadrosunda devam edecek, Cuma günkü mecliste ataması gerçekleştirildi.

Işıklar: Önemli bir proje hazırlığındayiz

Hürhaber'e açıklamada bulunan Özcan Işıklar, farklı bir görev ve sorumluluk hazırlığı içinde olduğunu aktarırken, bilgi ve tecrübelerini aktarmak için her hangi bir unvana ihtiyaç duymadığını ifade etti. Işıklar önemli bir projeyi hayata geçirmek için alt yapı çalışmalarının bir süredir devam ettiğini belirtirken, ayrıntıların kamuoyuyla zaman içinde paylaşılacağını da ekledi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal karaali 5 yıl önce

Beraberinde götürdüğü kadrosu da danışman kadrosuna mı alındı yoksa onlar odamı kaldı..merak ettim