banner460
banner128

İmamoğlu’ndan Ağbaba’ya taziye ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir süre önce Annesi Elif Ağbaba’yı kaybeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan İmamoğlu bu sabah Elazığ programı için eşi Dilek İmamoğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte Malatya’ya gitti. Malatya Havaalanı’nda CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve partililer tarafından karşılanan İmamoğlu CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba ve ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Annemizin vefatının ardından taziye ziyaretimize gelerek acımıza ortak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu, İBB yöneticileri ve belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.