banner460
banner128

İmamoğlu Tekirdağ’da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın Tekirdağ’da incelemelerde bulunacak. İmamoğlu’nun programı saat 11.00’da Tekirdağ Belediye Başkanlığını ziyaret ederek başlayacakl. Belediye ziyaretinin ardından Başkan İmamoğlu, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte saat 12.00-13.30 saatleri arasındoa esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Başkan İmamoğlu daha sonra Tekirdağ Valiliğini ziyaret edecek.

Ziyaret daha sonra Saat 14.30'da ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  bürokratları ile işbirliği toplantısı gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaret öncesi yaptığı açıklamada, “Sayın Ekrem İmamoğlu'nun şehrimize gerçekleştireceği ziyaretten duyduğum memnuniyetle kendisini şehrimizde ağırlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmenin enerjisiyle çalışmalarımıza omuz omuza devam edeceğiz.”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.