banner460
banner128

İmamoğlu Eren Bülbül’ün mezarında

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte bugün Trabzon’da Şehit Eren Bülbül’ün mezarını ziyaret ederek dua okudu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Kurban Bayramı Tatili için aralarında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de bulunduğu bir heyetle Trabzon’a gitti.   Trabzon’da Yomra Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Bıyık ile görüşen  Başkan İmamoğlu, burada vatandaşların da bayramını kutladı.

Başkan İmamoğlu Maçka’da

İmamoğlu, ardından  beraberindekilerle Maçka ilçesine geçti.  İmamoğlu Maçka’da Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün kabrine ziyarette bulundu.

Ziyarette İmamoğlu ve beraberindeki partililer, çiçek bıraktıkları şehit Eren'in kabri başında dua okudu.



 

Anahtar Kelimeler:
Ekrem ImamoğluHasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.