banner460
banner128

Hem CHP’li, hem MHP’li, hem de Ak Partili başkan festivale davet etti.

Kimi sanatçının kıyafeti beğenilmiyor, kimi sanatçının seslendirdiği şarkılar ve fikirleri. Konserleri duyurulur duyulmaz, bir takım çevrelerin olumsuz tepkileriyle karşılaşıyorlar ve konserleri iptal ediliyor. Melek Mosso’nun Isparta Konseri iptal.. Aynur Doğan’ın  Bursa ve Derince konserleri iptal. Ve başkaları... Ama bir sanatçıo var ki O’na her kapı açık. Her siyasi fikirden kabul ve davet var. O Sanatçı Haluk Levent.

*

İstanbul’un üç komşu ilçesi. Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca.Ağustos ayının başlaması ile birlikte her yıl düzenledikleri festivalleri bu yıl da gerçekleştirmeye başladılar. Her üç ilçede de farklı siyasi görüşten başkanlar görevde. Büyükçekmece’de CHP’li Dr.Hasan Akgün, Silivri’de MHP’li Volkan Yılmaz, Çatalca’da ise Ak Partili Mesut Üner başkanlık koltuğunda.

*

Başkanlar festival programını yaparken, bir çok ta sanatçı davet ediyorlar. Ağustos ayı içinde başlayan ve devam eden bu üç komşu ilçenin en gözde sanatçısı ise hiç kuşkusuz Haluk Levent oldu. Sanatçı Haluk Levent geçen hafta Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne aldı. Levent dün akşam ise Silivri’de, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Yoğurt Festivali’nde sahne aldı. Büyükçekmece, Silivri davet ederde Çatalca etmez mi? Onun nesi eksik. Ak Partili Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’de bu yıl gerçekleştirilecek Erguvan Festivali sanatçı listesine Haluk Levent’i eklemeyi ihmal etmedi.  Sanatçı Büyükçekmece'de de, Silivri'de de yoğun ilgiyle karşılandı. 

*

Erhan KIZILYAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.