banner460
banner128

Hedef Esenyurt'u Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri yapmak

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Cem TV’de Atakan Sönmez’in konuğu oldu. Esenyurt’ta 2 yılda 317 Milyon TL borç ödediklerini ifade eden Başkan Bozkurt, “Hedefimiz Esenyurt’u Türkiye’nin en huzurlu, şehirlerinden biri yapmak” dedi.
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Cem TV’de Atakan Sönmez’in moderatörlüğünde yayınlanan “NOT DEFTERİ” programının konuğu oldu. Başkan Bozkurt, Esenyurt’un, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasılası’nın (GSMH) yüzde 6’sına sahip olduğunu ve olumsuzluklara rağmen Esenyurtlu gençler ile çok güzel şeyler yapacağının sözünü verdi. Başkan Bozkurt, 2 yılda 317 Milyon TL borç ödediklerini dile getirerek, “Hedefimiz, Esenyurt’u Türkiye’nin en huzurlu ve mutlu şehri yapmak” dedi.

“YOĞUNLAŞMAYI ARTIRACAK BİR YAPININ İÇİNDE ASLA OLMAYACAĞIZ”

Esenyurt Belediyesi’nin geçmiş dönem yönetimi ile ilgili Sönmez’in sorularını yanıtlayan Başkan Bozkurt, “Çok büyük yanlışlıklar yapılmış, envanter yok, yani diğer normal kurumlarda yapılması gereken birçok şey eksik yapılmış. Esenyurt’ta çok hızlı bir şekilde bina yapılmış. Beden büyümüş ama onu denetleyen sistem büyütülmemiş” diyerek, geçmişte Esenyurt ile alakalı gerçekleştirilen yanlış yapılaşmayı eleştirdi. Başkan Bozkurt, bundan sonraki süreçte Esenyurt’ta imar planlamasına ilişkin, “Biz bundan sonra yoğunlaşmayı artıracak bir yapının içinde olmadık. Bundan sonraki süreçte de asla olmayacağız” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZ İLE BERABER ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ”

Esenyurt’un GSMH’nın yüzde 6’sına sahip olduğunu hatırlatan Başkan Bozkurt, gençlerimiz ile birlikte çok güzel şeyler yapacağız diye konuştu. Başkan Bozkurt, “Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla Esenyurt’u; birbirini seven, sayan, değer veren ve Esenyurt’ta birlikte yaşamaktan mutlu olan insanların olduğu bir ilçeye dönüştüreceğiz. Biz onlara güveniyoruz, halkımızla beraber çok güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.

“2 YILDA 317 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK“

Esenyurt Belediyesi’ne ait 1 metrekare arsa satmadan 317 Milyon TL borç ödediklerinin bilgisini aktaran Başkan Bozkurt, “317 Milyon TL borç ödemişiz, 1 metrekare dahi arsa satmadık, tam tersi arsa aldık. Biz bu sene 60 bin ton asfalt döktük, 200 bin metrekare parke yol yaptık, Fatih Sanayi Sitesi var, bilir oradaki esnafımız 18 senedir asfaltı yapılmayan yeri, arkadaşlarımız 3 ayda yaptı. Birçok acil ve teknik işimiz yürüdü, bu da bir finansal disiplin ve planlanma ile oldu. Ne zaman nerede ne yapacağımızı belirledik ve ona göre hareket ettik” ifadelerini kulandı.

“HEDEFİMİZ ESENYURT’U TÜRKİYE’NİN EN HUZURLU, ŞEHİRLERİNDEN BİRİ YAPMAK”

Esenyurt’ta yapılan anketlerde seçmenin kendilerine daha çok destek verdiğini belirten Başkan Bozkurt, “Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Bozkurt, “Hedefimiz Esenyurt’u Türkiye’nin en huzurlu, şehirlerinden biri yapmak. Ben Esenyurtlulara minnettarım, güveniyorum. Düzenli olarak yaptığımız anketlerde, bütün bu zor koşullarda Esenyurtluların bizi anladığını gösteriyor. 31 Mart seçimlerinde verdikleri desteklerin üzerinde bir destekle arkamızdalar. Esenyurtluların bize inancı devam ediyor, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Esenyurtluların gelecekte bize daha çok destek vereceklerine de inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.