banner460
banner128

Gökmen: MMMBD'li olmaktan gurur duyuyorum

İstanbul Mali Müşavirler Odası Hizmet ve Kültür Binası’nda 18 Aralık cumartesi günü gerçekleşen kongreye dernek üyeleri yoğun bir ilgi gösterdi. TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Sekreteri ve aynı zamanda İstanbul Mali Müşavirler Odası Kurucu Onursal Başkanı Yahya Arıkan,  İstanbul Mali Müşavirler Oda Başkanı Yücel Akdemir, Ankara  Mali Müşavirler Oda Başkanı Turgut Bahadır, İzmir Mali Müşavirler Oda Başkanı Vedat Adak ve birçok oda yöneticisinin de katıldığı genel kurulun Divan Başkanlığını, iki dönem MMMBD Genel Başkanlığı yapan Server Gökmen üstlendi. Ercan Ceylan’ın Genel Başkanlığa seçildiği kongrede, Ceylan’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Suat Özgür, Ayşe Atasoy, Gülnur Kodaş, Kenan Hepsevigen, Selvi Yeşilyurt, Nuran Uzun Turhan, Esra Başar Öztürk, İsa Ekinci, Saliha Yıldız ve Barış Ağırgöl.

SERVER GÖKMEN ONUR KURULU ÜYESİ OLDU

Genel kurulda, MMMBD’nin Onur Kurulu üyeleri de belirlendi. Yahya Arıkan, Yücel Akdemir, Ziya Disanlı, Server Gökmen ve Mahmut Şahin Onur Kurulu’nda yer alan isimler oldu.

“BENİ ONURLANDIRAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel kurulun ardından kısa bir açıklama yapan MMMBD eski Genel Başkanı Server Gökmen, “46 yıl önce kurulan ve Türkiye genelinde 27 şubesi bulunan, bir çok STK’dan köklü bir geçmişi ve bir akademik meslek derneği olan Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği’nin (MMMBD) iki dönem Büyükçekmece Şube Başkanlığını, 2013-2018 yılları arasında ise 2 dönem Genel Başkanlığını yaptım. Yol arkadaşlarım, derneğimizin 20. seçimli olağan genel kurulunu yönetme onurunu yaşattılar. Şu an İl yöneticisi olduğum Patim CHP’den sonra MMMBD üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Şube yöneticisi, şube başkanı, genel başkan ve 20.genel kurulda divan başkanı ve onur kuruluna layık görmelerinden dolayı üye ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.