banner460
banner128

Genel Başkan ‘Kim bu hain ‘açıklamalı, partiden atmalı

CHP’li Muharrem İnce; ‘Saraya çıkan CHP’li’ iddiasıyla ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında , “Genel Başkan Tv programında ‘Şaşırmadım. Haber doğru.’ Dedi. Demek ki biliyor. Bu ismi açıklamalı. Bu haini partiden atmalıdır.’ dedi.  ‘Ne biliyorsunuz?’ diye sorduğunu ama yanıt alamadığını belirten İnce, ‘ Demek ki Genel Başkan kandırılmış. Erdoğan nasıl kandırılmış ise bizim genel başkan da kandırılmış. ?

 CHP’li Muharrem İnce bugün Yalova Elmalık Köyü’nde basın toplantısı düzenledi.  İnce’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle.

24 Haziran akşamından bu yana dedikodu üretilmeye devam ediyor. Bunu CHP Genel Merkezi’ndeki bir grup çete yapıyor. İnce’den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Ama CHP’ye ömrünü verenlerin umutları üzerinden entrika çevirenlerden de utanç duyuyorum. Nedir bu dedikodu. Beni yıpratmak için harcadıkları enerjiyi AKP’ye karşı yapsalar iktidar olurlar. CHP kendi ayağındaki bu pranayı kırmadıkça temiz siyaset yolunda yol alamayacak. Burada bir temizlik yapmadan temiz siyaset iddiamız geçerli olmayacak. Temizlik, temizlenme. Şahlanış. Burdan başlayabiliriz. Eğer bu komployu kuranları partiden atarsak, yeniden şahlanır, arınır, temizleniriz.

Bu haini atamıyormusun?

Sayın ‘Şaşırmadım biliyorum. İsim veremem’ dediniz. Demik ki biliyorsunuz.. Ben sarayı aklamıyorum. Bunun neresinde. Erdoğan çıktı meydan okudu. İspatlayın Cumhurbaşkanlığından istifa ederim. Kendin sarayın eline veriyorsun. İftira atarak veren sersin. 

Kırklareli’nden 145 kişiyi atıyorsun. Genel Başkan yardımcısını atıyorsun. Bu haini atmıyormusun? Bu komployu kuranlar yarın kendisine kurarlar. Ben kendisine elimi uzattım. Gel temizleyelim bunu dedim. Kabul etmedi. Tek başıma kalsam mücadele edeceğim. Yaptıklarım doğrudur.

Cigerimi yakıyorlar

Ben ne iftiralar gördüm. Üzüntüm ne biliyormusunuz. 15 yaşında o duvara aşağıdaki duvar. 79 ara seçimleri. CHP yazmıştım. 40 yıldır hiç bir yere gitmeden, partinin bayraklarını asarak, broşürlerini dağıtarak, her kademede görev üstlenerek,  sayın genel başkanının ‘Biliyorum doğrudur’ demesi yerine ‘ Ben emekli olduktan sonra CHP’ye geldim.Bu İnce’ye yakışmaz. Sadece İnce’ye değil. Hiç bir CHP’liye yakışmaz’ demeliydiniz.   Benim cigerimi yakıyorlar. Bugünkü yönetim insanın cigerini yakıyor.

Saray’dan para alanlar yazıyorlar da yazıyorlar. Kim bunlar.  Ben Erdoğan ile de görüşüm. Herkesle görüşürüm. Nasıl görüşürüm. Genel Başkana söylerim. Gitmeden önce tweet atarım.

Gerek genel başkanın , gerek parti sözcüsünün ‘Hiç bir CHP’li bunu yapmaz’ dememeleri cigerimi dağlar. CHP’ye kumpas var. Ee sen verirsen malzemeyi kurarlar.  Sen veriyorsun malzemeyi.  Ne diyor gazetci, ‘Bir CHP’liden öğrendim. Kılıçdaroğlu’na doğrulattım’ diyor. Demek ki CHP Genel merekzinden çıkmış haber. Bunu ortaya çıkarmak boynumuzun borcudur.

CHP’li olanlar, CHP’de bulunanlar

CHP’de bulunanlar ile CHP’li olanlar var bu partide. CHP’de bulunanlar işleri bitince giderler. Milletvekili olmak için, çıkar için gelmişlerdir. CHP’li olanlar değil, CHP’de bulunanlar yapmıştır. Hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz.

Yazık değil mi?

Başta Sayın Uğur Dündar’a teşekkür ediyorum. Olay kendisine geliyor. Candaş Tolga Işık’a da geliyor: Bunlar yazmıyor.  İkisine de teşekkür ederim. Kullanılşı gazeteciler olabilir. Yalancı kaynaklar olabilir. Koltuk düşkünü politikacılar olabilir. Biz bunlara karşı Mutlu Türkiye için mücadele edeceğiz.

82 milyonun vicdanını söylüyorum. Ben bunun neresindeyim?

Yandan bir gazeteci bulup, beni tartıştırmak yazık günah değil mi? Meydanlara umutları beraber yapmadık mı? Kendiniz aday olamadınız, mecbur kaldınız aday yaptınız. Yazık değil mi günah değil mi? Ne kötülük yaptım size. Yüzünüzü ağarttım. Kötü insanlardan yönetici olmaz. Ben bu partinin her kademesinde bulundum.

Hiç bir ikbal derdinde değilim. 80 yaşında yalan yazıyor gazeteci.

Muharrem İnce daha sonra soruları yanıtladı. İnce bir soru üzerine  ‘İsmi açıklamalı Genel Başkan. Genel Başkan Talat Atilla’ye bu CHP’li kim açıkla’ diye sormalı.  Şüphem yok. Haber doğru. Biliyorum dedi genel başkan. Açıklasın. Ne biliyor.  Erdoğan nasıl kandırılmış ise Genel başkan da kandırılmış demek ki.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem Ince
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.