banner460
banner128

FENER ALAYI YASAK KONSER SERBEST

Gökçeada’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenecek Fener Alayı’na izin verilmedi.

Gökçeada Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenmesi planlanan Fener Alayı’na corona tedbirleri kapsamında izin verilmedi. Fener Alayı’na izin verilmezken Hüsnü Arkan ve Bulutsuzluk Özlemi’nin sahne alacağı konsere ise izin verildi.

Gökçeada Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında yapmayı planladığımız Fener Alayı’na pandemi tedbirlerine uygun olmadığı düşünülerek izin verilmemiştir.

29 Ağustos 20.30’da düzenlediğimiz konser ile vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Tüm halkımızı Gökçeada Meydanı’nda yapacağımız Hüsnü Arkan ve Bulutsuzluk Özlemi konserlerine davet ediyorum. Bu zaferi hep birlikte coşkuyla kutlayalım” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.