banner460
banner128

ET ALMAK DA HAYAL OLUYOR

Et ve Süt Kurumu, tek seferde ete yüzde 48’lik zam yaptı. Kıymanın kilosu 83 liraya çıktı. Et tüketiminde Avrupa ortalamasının gerisinde olan ülkede artık ete ulaşmak neredeyse imkânsız

İktidarın yanlış ekonomi politikaları sonucu halkın alım gücü hızla erirken zam furyasına her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak hayvancılıkta yaşanan kriz etkisini gösterdi ve kasaplardan daha ucuz ürün satan Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyatlarına bir defada yüzde 48 oranında zam yaptı. ‘Kamu yararını gözeterek’ piyasada rekabeti sağlamayı amaçlayan kurumun yaptığı fahiş fiyat artışıyla birlikte kıymanın kilogram fiyatı 56 TL’den 83 TL’ye, bir kilogram kuşbaşının fiyatı ise 62,50 TL’den 92 TL’ye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.