banner460
banner128

Duru ve Tazegül’den Erdoğan’a tepki

Kızları doktor olan Silivrispor Başkanı Akgün Duru ile CHP Büyükçekmece Kadın Kolları eski Başkanı Mehtap Tazegül, bir konuşmasında doktorlara’”Giderlerse gitsin’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdiler.

Duru ve Tazegül’ün açıklamaları şöyle:

 

Akgün Duru: Yaşayan bilir

YAŞAYAN BİLİR !!! “Doktoru Devlet Okutuyor” diye bir şey yok!! Başka meslekler gibi doktorlarda ailelerinin destekleri yada kendi güçleriyle okurlar!! Devlet ise bizden aldığı vergilerle eğitim kurumlarını kurar ve sistem çalışır.. Yani bu bağış yada sadaka değildir!! Kaynak yine vatandaştır!! Kaldıki; Doktorlar bunun karşılığını intörnlükte , asistanlıkta, mecburi hizmette, uzmanlıkta fazla fazla verirler.. Üstelik yoksulluk sınırının 13 bin lira olduğu şu dönemde 8-9 bin lira maaşın çok görüldüğünde, hatta her gün saldırıya uğradıklarında bile bunu yaparlar.. Başta CANIM KIZIM Dr Sıla Duru olmak üzere tüm doktorlarımıza sevgi ve saygılarımla.

Mehtap Tazegül : Haberin var mı?

Doktor annesi olarak;doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen zihniyete soruyorum;

Bir doktor nasıl yetişir acaba haberin var mı?

Biz çocuklarımızı ülkemize faydalı bir evlat olmaları için ne zorluklarla okuttuk,çocuklarımız gençlik çağlarını eğitimlerine adayarak ne mücadelelerle bu kutsal mesleğe hak kazandılar biliyormusun? Gidecek olan doktorlardeğil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.