banner460
banner128

DOĞRUDUR- İSİM VERMEYECEĞİM

FOX TV’de İsmail Küçükkaya’ınn sunduğu Çalar Saat’e konuk oldu.   Kılıçdaroğlu, Sözcü Yazarı Rahmi Turan’ın  Erdoğan’ın bir CHP’liye CHP’ye genel başkan ol’ dediği  iddiasına ,

“ Şaşırmadım efendim. Zaten CHP'yi nasıl dağıtırız, nasıl kendi içinde kavga çıkar diye çalışan ekipleri var. Defalarca söyledim. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu paralar verildi biz bunları gayet iyi biliyoruz CHP’nin kavgalı , sandalyelerin havada uçuştuğu bir parti göstermek istiyorlar. Devletin en kilit noktasındaki kişileri devreye soktuğunu biliyor.

Doğrudur. İsim vermeyeceğim.

Erdoğan niye açıklama yapmıyor? Niye çıkıp ‘Konuştum’ ya da ‘konuşmadım’ demiyor? Erdoğan’a soruyorum ‘bu haberdoğrumudur-lyanlışmıdır diye soruyorum.

Türkiye’nin medya siyaset dünyasını ilgilendiriyor. Herkes konuşuyor. Erdoğan konuşmuyor. “

Kılıçdaroğlu ‘Şüphelendiğiniz bir isim var mı? Sorusuna ise,  ‘İsbim vermeyeceğim. Ama doğrudur’ yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.