banner460
banner128

Çoban: Yeni  Malatyaspor’a desteğe hazırız

Malatyaspor eski yöneticilerin Adnan Çoban, Malatya Kamuoyuna yönelik bir açıklama yaparak zor günler geçiren Malatyaspor için ellerini taşın altına koymaya hazır oldukları açıkladı.

Çoban’ın  “Malatya Kamuoyuna’başlıklı açıklaması şöyle.

Başarısızlık ziyadesiyle üzdü

“Yeni Malatyaspor’da son yıllarda yapılan idari ve mali yanlışlar, parçalanmalar, bölünmeler, güvensizlik, tahrip edilen değerler, takımın marka değerinin düşmesi, sportif başarısızlık, Malatyalı iş insanları olarak bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Dolayısıyla hep birlikte şehrimizde güven ve birlik ortamını sağlamak adına var olduğumuzu ve kongre kararı alındığı takdirde her zaman göreve hazır olduğumuzu tüm Malatya kamuoyunun takdir ve bilgilerine daha önce de sunmuştuk.

Mevcut yönetime güvensizlik

Hedefleri olan çağdaş ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile güven ortamını kurarak tüm şehri bütünleştirmek , Yeni Malatyaspor’umuzu bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımak , Süper Ligde kalmasını sağlamak adına aylar öncesinden İstanbul ve Malatya’da bazı toplantılar, ziyaretler ve girişimlerde bulunmuştuk. Bizler bir masada birleşerek kulübün geleceğini, mali ve idari yapısını istişare etmek isterken mevcut yönetim konuşmaktan, birlik ve beraberlikten kaçmıştır. Kulübün mali yapısı hiçbir zaman şeffaf olmadığı gibi , kulübün idari yönetim şekli bizleri hayrete düşürmüştür. Kamuoyunun güvenini kaybetmiş ve koskoca bir şehri futbola küstüren bu yapı ,hem sportif hem de mali açıdan başarısızdır. Nitekim divan kurulu tarafından alınan karar da BAŞARISIZLIĞI ve mevcut yönetime olan GÜVENSİZLİĞİ bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Talihsiz ve yersiz açıklama

Bizler bu şehre gönül vererek Malatyaspor aşkıyla yola çıkarken kulüp basın sözcüsü tarafından yönetim kurulu adına yapılan bu açıklamayı oldukça talihsiz ve yersiz buluyoruz. Gelinen bu noktada yapılan bu açıklama tamamen gerçeklikten uzak ve mantık dışıdır. Bizlerden Kulüp yerine , kişiler özelinde istenen bu paraların ne amaçla kullanılacağı ve KİMLERİN CEBİNE GİRECEĞİ BELLİ DEĞİLDİR. Ayrıca mevcut yönetimin görünen tüm bu olumsuz tabloya ve her şeye rağmen kendi başarısızlıklarını görmeyip sürekli başkalarını suçlamaları panik ve çaresizlik göstergesidir.

Desteğe hazırız

Unutulmamalıdır ki bizler bu kulüpte yöneticilik yapmış, başarılı olmuş, kulübe maddi ve manevi destek sağlamış insanlarız. Bizlerin maddiyatını da ciddiyetini de sorgulayacak kapasite , bu kulübü şeffaflıktan uzak bir şekilde yöneten bu kişilerde bulunmamaktadır. Maalesef kulübümüz bu kadar başarısız durumda iken başarı için çare aramak yerine kişiler üzerinden nereye gideceği belli olmayan paralar istemek bu yönetimin düşebileceği en büyük gaflettir.

Zamanını ve nakdi yardımını bu kulübe daha önce defalarca vermiş bizler, kişilerin ceplerine değil şehrimize ve takımımıza maddi , manevi her zaman destek olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kamuoyuna saygılarımızla….

​​ MALATYA VE MALATYASPORA GÖNÜL VEREN BİR GRUP İŞ İNSANI ADINA

​ADNAN ÇOBAN”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.