banner460
banner128

CHP'li başkanlar sendikalı olacak

CHP’li Belediye Başkanlarını çatısı altında toplayacak SODEM-Sen’in kurulması için harekete geçildi.

CHP’li bütün belediyelerin üyesi olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği’nin (SODEM) sendika olarak yapılandırılması için harekete geçildi.

SODEM-Sen olarak kurulacak sendikanın belediye başkanları için proje geliştireceği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, bütün belediye başkanlarının bir arada olacağı ortak bir platformun bir işveren sendikası olarak yapılanacağı öğrenildi.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, sendika kurulmasına yönelik hazırlığın Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

CHP’nin belediye başkanlarının yer alacağı sendikada belediyeler için projelerin gerçekleştirileceği, yerel yönetim hizmetlerine yönelik çeşitli araştırmaların yapılacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.