banner460
banner128

Cemevlerine saldırıdaki çapağı bulacağız

Ankara’daki Cemevlerine yönelik saldırıyla ilgili konuşan Bakan Soylu, ‘Ben on yıldır Ankara’dayım. 1 saatte üç adrese gidemem. Buradaki çapağı bulacağız” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cemevlerine yapılan saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu açıklamasında, "Soruşturma devam ediyor. Biz buradaki çapağı bulacağız. Kimse merak etmesin" ifadelerine yer verdi.

. Soylu, Ankara'daki Alevi STK'leri ve cemevine saldırılara ilişkin bir soru üzerine de muharrem ayının birinci günü bir saatte 3 noktada saldırı gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Bulunduğu illerde değil Ankara'da, bir başka vilayette bu saldırıyı yapabilme planı, bütün bunlarla birlikte oluşturulmak istenen bir provokasyon." değerlendirmesinde bulundu..

Bakan Soylu, "Bu deliler nasıl oluyor da, ben 10 yıldır Ankara'dayım. 10 yılda Ankara'da 1 saatte 3 adrese gidemem. Yargı bir karar verdi, bu soruşturmanın bittiği anlamına gelmiyor. Soruşturma devam ediyor ve biz buradaki çapağı bulacağız." şeklinde konuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.