banner460
banner128

Canlı için Bangladeş'te su kuyusu yaptırdılar

Gümüşhanespor, Gümüşhane’de 3 dönem Belediye Başkanlığı, 25. dönem Milletvekilliği ve uzun dönem Gümüşhanespor başkanlığı yapmış olan ve İBB İSTAÇ Genel Müdürü iken Covid-19 nedeniyle 26 Eylül tarihinde vefat eden Mustafa CANLI için Bangladeş’te su kuyusu yaptırdı.

Kulüp Başkanı Vahit OLGUN “Gümüşhanesporumuzun uzun yıllar başkanlığını yapmış olan, Gümüşhane’mize yıllarca hizmet vermiş olan ve hepimizin hatıratlarında derin izler bırakarak rahmetli olan merhum başkanımızın hayrına su kuyusu yaptırmak istedik. İstedik ki açılan kuyudan insanlar faydalandıkça kendisine sevap yazılsın. Mustafa CANLI’ya olan vefa borcumuzu böylelikle ödemeye çalıştık. O bunların daha fazlasına layık bir kişilikti. Kendisine Allah’tan rahmet, tekraren ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Gümüşhane’mizin başı sağolsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.