banner460
banner128

Buğra Kavuncu'ya saldırıya tepki çığ gibi

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sert 'Buğra Kavuncu' tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da bulunduğu çok sayıda belediye başkanı, bir çok siyasetçi,  yumruklu saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili mesaj yayınladı. Bu arada sosyal medya hesaplarında ise onbinlerce vatandaşın saldırıya tepki gösterdiği dikkat çekti. 

İşte o mesajlardan bazıları

Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz.

Kemal Kılıçdaroğlu

İyi insanları susturamayacaksınız

Meral Akşener

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır.

Ekrem İmamoğlu

İyi Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız! Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun

Canan Kaftancıoğlu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum.

Mansur Yavaş

İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu'ya yapılan alçak saldırı, ancak korkakların işidir. Bu adi işler bumerang gibidir. Döner eninde sonunda yapanı, yaptıranı vurur! Siyaset, kirli dile ve nefret dolu üsluba teslim olmamalı, siyaset iklimimiz bir şiddet sarmalına girmemelidir

Yavuz Ağıralioğlu

"Bunlar daha iyi günleriniz! Durun bakalım, başınıza daha neler gelecek?” diyerek muhalefete yönelik saldırılarının emrini veren Erdoğan, muhalefete yönelik bu saldırının da bizzati sorumlusudur. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya geçmiş olsun diliyorum.

Veli Ağbaba

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buuğra Kavuncu'ya yapılan saldırıyı kınıyor, Sayın Başkana ve teşkilatına geçmiş olsun temennimizi iletiyorum.

M:Tevfik Göksu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buuğra Kavuncu'ya yönelik çirkin saldırıyı lanetliyorum. Saldırıların failleri en kısa zamanda bulunup yargılanmalı ve hak ettikleri cezayı almalıdır.

Dr.Hasan Akgün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.