banner460
banner128

Buğra Kavuncu'nun da koruma polisleri çekildi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da koruma polisleri çekildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun, koruma kararının İstanbul Valiliğince kaldırıldığı billdirildi. .İYİ Parti İl Başkanlığına gelen polis memurları, koruma kararının kaldırıldığını Kavuncu’ya tebliğ etti.İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Samet Reis de karar sonrasında Twitter’dan yaptığı açıklamada "AKP'li ilçe başkanları ve çapsız yandaş gazeteciler hakkında bile koruma kararı alan İstanbul Valiliği, muhalefet il başkanlarının koruma kararını kaldırmış. Biz il başkanımızı kendimiz koruruz ama siz İBB'yi kaybetmenin acısı yüzünden akıl sağlığınızı zor koruyacaksınız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.