banner460
banner128

Bozkurt'tan Van'daki sel bölgesine destek

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Van’da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak için bölgeye bir kamyon gıda ve yaşam malzemesi gönderdi. Başkan Bozkurt, bölgeye giderek son durumu yerinde görecek.

Geçtiğimiz ay etkili olan yağış sonrasında sel felaketinin yaşandığı Van’a bir yardım da Esenyurt’tan yola çıktı. Afet sonrası yetkililerden bilgi alan Başkan Bozkurt, gıda ve yaşam malzemesi desteği sağlanması için çalışma başlattı. Hazırlıklar kapsamında bir kamyon dolusu gıda ve yaşam malzemesi temin edildi.  Malzemeler dün akşam saatlerinde ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere bölgeye gönderildi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da bugün bölgeye gidecek. Başkale ve Çaldıran ilçelerini ziyaret edecek olan Başkan Bozkurt, bir süre bölgede incelemelerde bulunacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.