banner460
banner128

Benim için yapacağınız en iyi şey bulunduğunuz yerde çalışmak

Yıllar önce yaptığı öne sürülen paylaşımlar nedeniyle 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası alan bu cezası onaylanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisine yönelik yoğun destek mesajları açıklayan  örgüte bir mesaj geçti.

Kaftancoğlu’nun mesajı şöyle:

Değerli örgütüm; hissiyatinizi anlıyorum, yanımda olduğunuzu biliyorum. Bu süreçte benim için yapabileceğiniz en değerli şey bulunduğunuz ilçelerdeki çalışmanızı devam ettirmektir. Lütfen hepiniz olduğunuz yerde çalışmalarınıza yoğun bir şekilde devam edin.

Asla yalnız yürümeyeceksin!

CHP İstanbul Teşkilatı ilçe örgütleri, parti ileri geleleri ve üyeleri yaptıkları paylaşımlarla Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezayı ‘Siyasi bir ceza’ olarak yorumlayarak karara tepki göstermiş ve ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ diyerek Kaftancıoğlu’na desteklerini açıklamıştı.

Anahtar Kelimeler:
Canan Kaftancıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.