banner460
banner128

BELEDİYEDE TORPİL SKANDALI

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazeteci Sinan Aygül, AKP'li Tatvan Belediyesi'ndeki işe alımlarda torpil listesini paylaştı.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazeteci Sinan Aygül, sosyal medya hesabından AKP'li Tatvan Belediyesi'ne İŞKUR üzerinden alınacak kişilerin isimlerini ve referanslarını paylaştı.

Listede referans olarak belediye başkanının akrabası, belediye başkanı kontenjanı, eski gençlik kolları başkanı gibi 'torpil' ifadelerini yer alması dikkat çekti.

Aygül, "Kimseye rencide etmemek için isimleri kapattım. Rezil durumun vehametini anlamak için referans kısmındaki bilgilere bakın yeter. Bu işte kimin parmağı varsa bu rezilliğe son versin. Bu rezilliğe son vermezseniz, kimlerin parmağı varsa onları rezil ederim." ifadelerini kullandı.

Sinan Aygül'ün paylaşımı şöyle oldu:

Soldaki liste Tatvan Belediyesine İşkur üzerinden alınacak kişilerin isimleri ve referansları.

Sağdaki resim halihazırda belediyede sigortasız çalışan, olası bir alımda kendilerinin alınmasını bekleyen, alınmamaları üzerine tepki gösteren, tepki gösterdikleri için "Artık işe gelmeyin" denilen belediye işçileri.

Kimseye rencide etmemek için isimleri kapattım. Rezil durumun vehametini anlamak için referans kısmındaki bilgilere bakın yeter. Bu işte kimin parmağı varsa bu rezilliğe son versin.

Bu rezilliğe son vermezseniz, kimlerin parmağı varsa onları rezil ederim.(gercekgündem)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.