banner460
banner128

Arguvan Cezaevi sosyal tesis oluyor.

Malatya’nın Arguvan İlçesinde bulunan ve bir süre önce tahliye edilen cezaevi sosyal tesis yapılmak üzere ilçe belediyesine verildi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçede bulunan cezaevinin bir süre önce kapatıldığı ve boş şekilde atıl durumda olduğunu bildirerek,  yapılan girişimler sonucunda cezaevinin belediyeye verildiğini açıkladı.  Kızıldaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ İlçemizde bulunan cezaevinin kapatılması sonucu atıl durumda kalmaması ve daha önce cezaevi olarak hizmet veren bina ve alanın Arguvanlılara sosyal tesis ve üretim tesisi olarak hizmet vermesi için girişimlerde bulunduk. İki defa olumsuz görüş bildirilmesine rağmen İl Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendinin destekleriyle cezaevi Arguvan Belediyesi'ne tahsis edildi. Bu konuda ilgi ve desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Sezai Yılmaz Hocama, Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba'ya ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.