banner460
banner128

Antalya'da 23 Nisan coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçelerde de yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası Döşemealtı, Kemer, Aksu,  Serik’te vatandaşlara 23 Nisan coşkusu yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için mobil konserlerini sürdürüyor. Mobil etkinlik araçları, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı’nın ardından Döşemealtı, Kemer, Beldibi, Göynük, Altınova, Aksu, Belek, Kadriye’de çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası üstü açık mobil etkinlik otobüsleri ile mahalle mahalle dolaşarak marşlar ve şarkılar seslendirdi. Pandemi nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar, yerel tiyatro sanatçıları, animasyon ekipleri de maskot gösterileri ve oyunlarla çocuklara keyifli anlar yaşattı. Çocuklara uçurtma ve bayrak hediye edildi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil etkinlik aracı tüm ilçeleri dolaşmaya devam edecek.

18 NİASAN’DA KIRSALA AÇILDI

23 Nisan Çocuk Şenliği mobil etkinlik aracı 18 Nisan Pazar günü saat 14.00 -18.00 arasında Akseki- İbradı – Gündoğmuş ilçelerindeydi. Araç 19 Nisan’da  Elmalı – Korkuteli, 20’da Nisan  Kumluca – Finike, 21 Nisan’da Serik – Manavgat, 22 Nisan’da Gazipaşa -Alanya’da olacak. gösterilere 23 Nisan’da  da merkez ilçeler Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez’de (Duacı, Varsak) devam edilecek.

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.