banner460
banner128

Akşener: Mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine yönelik hakaret ve küfürler konusunda sert açıklamalarda bulundu. “Bugün olmazsa mahşerde hep birlikte Allah’ın huzurunda hesaplaşacağız sizinle” diyen İYİ Parti lideri, “Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim, namerdim” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Bu ülkedeki her kadının namusunun şerefinin garantisi sensin" diyerek seslenen Akşener, "Ama sen destek verdin. Trollerin destek verdi. Bugün olmazsa Allah'ın önünde hesaplaşacağız sizlerle. Bir kadına bu manada namusu şerefi üzerine iftira atmanın Kuranı kerimde hangi ayetlerle lanetlendiğini biliyorsun. Seni Allah'a şikâyet ediyorum sayın Erdoğan. Ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Öldürülsem de tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim. Bu da Müslüman bir Türk kadınının yeminidir" diye konuştu.

"Geçen hafta, 'Fosforlu Meral' diye bir tag çalışması yapıldı. Ama bu tag’ın nereden geldiğini, niçin geldiğini 5 yıl evvel yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız bilirler" diyen Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli ile 5 yıl önce gittiği Konya'da üst kurul delegelerini çağırarak kendisine burada 'Fosforlu Cevriye' dediğini anlattı. "Konyalı iki çok genç üst kurul üyesi, bunu tam da kastedildiği manada “Fahişe” olarak algıladılar ve ağlayarak bana geldiler" diyen Akşener, sözlerinin devamında yaşananları şöyle kaydetti:

"Ben onlara kastettikleri gibi olmadığını izah etmeye çalıştım. Sayın Bahçeli’nin, hepimizin geçmişte aile dediğimiz, ailemizi emanet etme konusunda tereddüt etmediğimiz, etmeyeceğimiz Sayın Bahçeli’nin o çok genç çocukların gözünde yerle bir olmasın diye Fosforlu Cevriye’nin fahişe olmadığını, sert eli sopalı bir kadın olduğunu söylemek zorunda kaldım. Ben onu korurken gelen giden herkese kahkahalar içinde bunu söyledi."

Öte yandan Akşener, son günlerde bir kesimin “İyi Parti, PKK ile iş birliği yapıyor” şeklinde iddiaları gündeme getirdiğini de belirterek Erdoğan'a yönelik olarak, “Akıllarınca yolumuzu şaşırtacaklar. Sen o yollardan gelirken ben dönüyordum. Şimdiye kadar önümüze çıkardığın her engeli aştık. Her tuzağı bozduk. Bundan da bileğimizin gücü, alnımızın akıyla çıkarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.