banner460
banner128

AK Partili Vekil CHP’li Belediye’de

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ilde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bugün Hekimhan'ı ziyaret etti. Başkan Çalık Hekimhan'da   CHP'li Belediye Bakanı Turan Karadağ'ı da makamında ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim bölgesi Malatya ve ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.  Kamu kurumlarını ziyaret eden,  yerel idarecilerle  ve vatandaşlarla görüşen Çalık,  hükümete yönelik olarak talepleri ve ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.  Bir çok ilçeyi ve Malatya merkezinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Çalık, bugünde Hekimhan ilçesini ziyaret etti.  İlçenin CHP’li Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı makamında ziyaret eden Çalık, Başkan Karadağ ile Hekimhan’da sürdürülen çalışmalar ve ihtiyaçlar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Belediye ye gelişte Başkan Karadağ tarafından çiçeklerle karşılanan Çalık daha sonra başkanlık makamına geçerek Başkan Karadağ ile bir süre görüştü.  Çalık, Başkan Turan Karadağ ve belediye personeli misafirperliklerinden dolayı teşekkür etti. Karadağ’da Çalık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine bir sepet Hekimdan ürünleri hediye etti. 

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Hekimhan ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşları dinledi. 

Anahtar Kelimeler:
ÖZNUR ÇALIKTuran Karadğ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.