banner460
banner128

​​​​​​​Ağırel, İBB'den  Ak Partililere tahsis edilen araçların listesini isim isim yayıınladı

Gazeteci Murat Ağırel, "İBB'nin kirasını ödeyip benzinini koyduğu araçları saray ve AKP kullanmış" başlıklı yazıya AKP avukatının düzeltme metni göndermesi üzerine, isim isim hangi arabaların kimlere tahsis edildiğini yazdı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde yazdığı "İBB'nin kirasını ödeyip benzinini koyduğu araçları saray ve AKP kullanmış" başlıklı yazısına AKP avukatı Muammer Cemaloğlu aracılığıyla gönderilen düzeltme üzerine bugün söz konusu araçların hangi isimlere tahsis edildiğini yazdı. Yazısında, "Güneş balçıkla sıvanamasa da AKP, avukatı Muammer Cemaloğlu aracılığı ile bir cevap ve düzeltme göndererek gerçeklerin üstünü inkar yoluyla kapatma gayretine girişti. Herhangi bir mahkeme kararı olmamasına rağmen AKP'nin cevap ve düzeltmesini 'cevap hakkına saygı' ilkemiz gereği köşemizde yayınladık" ifadelerine yer veren Ağırel, "İBB tarafından kiralanıp AKP'ye tahsis edilmiş araçların listesini yayınlamam kaçınılmaz oldu" diyerek aşağıdaki listeyi yayımladı.

Ağırel, "Buyrun; inceleyin, araştırın...Yapacak bir düzeltmeniz, verecek bir cevabınız varsa onu da bu sütunlarda yayınlamaya hazırım" ifadelerini kullandı. cumhuriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.