banner460
banner128

Zafer Kupası İstanbul Demirspor'un oldu

Küçükçekmece Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası U-16 yaş Futbol Turnuvası final maçında, her iki yarıda bulduğu gollerle İfa Spor’u 2-0’lık skorla yenen İstanbul Demir Spor takımı şampiyon oldu.

Final müsabakasını Küçükçekmece Belediye Meclis üyeleri, Emre Alageyik, Bahadır Gönenç, Mustafa Bilgili, Gökhan Aygün, Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Gazi, Milli Takım alt yapı hocaları, ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler, mahalle muhtarları ve çok sayıda taraftar izledi. Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında düzenlenen turnuvada, 5 Grupta, 21 kulüpten 420 lisanslı futbolcu mücadele etti. 30 Ağustos Zafer Kupası U-16 yaş Futbol Turnuvası, İstanbul Demir Spor ve İFA Spor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

BAŞARILI OLANLARA KUPA VE MADALYA

Müsabakalar sonunda İstanbul Demir Spor şampiyon olurken, İFA Spor ikinci, İkitelli Spor üçüncü, Söğütlüçeşme Spor ise dördüncü oldu. Turnuvada mücadele eden takımlardan Bezirganbahçe Spor en centilmen takım oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

TURNUVA SONUÇLARI

Turnuva Şampiyonu: İstanbul Demir Spor

Turnuva 2.si İFA Spor

Turnuva 3.sü: İkitelli Spor

Turnuva 4.sü: Söğütlüçeşme Spor

En centilmen Takım: Bezirganbahçe Spor

Turnuva Gol Kralları: Yusuf Akın (İstanbul Demir Spor) – Semih Olfaz (İkitelli Spor)

En iyi Kaleci: Emir Alp Avcı (İstanbul Demirspor )

Final maçı Hakemi: Tahir Arıcan, Gürkan Gürakan ve Gürcan Çalışkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.