banner460
banner128

Namagluplar karşı karşıya

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin iki namağlup takımı Muratpaşa Belediyespor ve Karşıyaka, pazar günü İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Haftayı kendi evinde 3-1’lik Mihalıççık galibiyetiyle kapatan Muratpaşa Belediyespor, bir günlük iznin ardından antrenmanlara başladı. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 4 maçta 4 galibiyetle yoluna devam eden Muratpaşa’nın Sultanları, bu hafta ligin bir diğer namağlup takımı Karşıyaka’yla karşılaşacak. Ligin iki namağlup takımı 7 Kasım Pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda karşıya gelecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. İki takımdan birinin ‘namağlup’ unvanını kaybedeceği maç için Muratpaşa hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanlarda, takım hırsıyla dikkat çekiyor.      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.