banner460
banner128

Muratpaşa’nın Sultanları Beşiktaş’ı devirdi

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 6’ncı haftasında kendi sahasında Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi 6’ncı hafta karşılaşmasında Muratpaşa Belediyespor, kendi sahasında Beşiktaş’la karşılaştı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk iki set, 25-23 ve 25-17 ev sahibi Muratpaşa’nın üstünlüğüyle geçildi. Üçüncü seti 25-20 kazanan Beşiktaş durumu 2-1’e getirdi. 4. sette rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen ve sert smaçlarıla sayılar alan Paşa’nın Sultanları 25-18 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı tribünden takip eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalya’mıza voleybol keyfi yaşatıyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bir branşta daha üst düzey müsabakalar yapılıyor kentimizde. Çok Mutluyuz. Bugün de Beşiktaş’ı yendik. Hedefimiz Sultan’lar Ligi’ne çıkmak. Bunun için mücadele ediyoruz. Seyircimizi, teknik heyetimizi ve sporcularımızı kutluyoruz” diye konuştu. Takım Kaptanı Zehra Tönge ise “Beşiktaş, bizden önce iyi bir galibiyet almıştı. Onları kendi evimde yeneceğimizi düşünüyorduk. Güzel bir oyunla geçtik. Taraftarımıza ve Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.