banner460
banner128

Esenyurt’ta spor ziyafeti

Esenyurt Belediyesi tarafından eski belediye bahçesinde kurulan dev ekranda Final Four ve Galatasaray-Medipol Başakşehir maçları canlı yayınlanarak, sporseverlere hafta sonunda adeta spor ziyafeti çektirildi. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da maçları taraftarlarla birlikte izledi.

Esenyurt Belediyesi, 17-19 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Vitoria şehrinde yapılan ve tarihte ilk defa iki Türk takımının birden yer aldığı Euroleague Final Four için dev ekran kurdu. Dev ekrandan Final Four’un yanı sıra Türkiye Süper Lig’de şampiyonluk maçı olan Galatasaray- Başakşehir maçı da sporseverlere izlettirildi.

Başkan Bozkurt yalnız bırakmadı

İspanya’nın Vitoria şehrinde yapılan Euroleague Final Four‘un ilk maçı Cuma günü Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasında yapıldı. Fenerbahçeli sporseverler formalarını giyerek geldikleri alanı tamamen doldurdu. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da sporseverleri yalnız bırakmayarak maçı birlikte izledi. Kurulan alanda Pazar günü ise Süper Lig şampiyonunu belirleyecek Galatasaray- Medipol Başakşehir takımlarının maçı yayınlandı. Aynı alanda futbol maçının ardından Anadolu Efes-CSKA Moskova arasında oynanan Final Four’un final mücadelesi dev ekrandan yayınlandı.

Maçların iftar vaktine denk gelmesi dolayısıyla da Esenyurt Belediyesi ekipleri sporseverlere yiyecek-içecek servisi yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.