banner460
banner128

Esenyurt’ta Final Four heyecanı

Sporseverler, tarihte ilk defa 2 Türk takımının birden yer aldığı Euroleague Final Four karşılaşmalarını Esenyurt Belediyesi tarafından kurulacak dev ekrandan izleyecek.

Esenyurt Belediyesi, 17-19 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Vitoria şehrinde yapılacak Euroleague Final Four maçları için dev ekran kurdu. Gençlerin özellikle sosyal medya üzerinden taleplerini geri çevirmeyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, maçların dev ekrandan yayınlanma talimatını verdi. Fenerbahçe ve Anadolu Efes basketbol takımlarının da bulunduğu 4’lü finalde tarihte ilk defa iki Türk takımı birbirleriyle final mücadelesi verecek. Esenyurt Belediyesi eski binasının bahçesine kurulacak dev ekrandan ilk olarak Cuma günü saat 19.00’da oynanacak Fenerbahçe- Anadolu Efes takımının mücadelesi, verilecek. İki Türk takımının mücadelesinden galip ayrılacak takım Pazar günü saat 21.00’de CSK Moskova-Real Madrid maçının galibiyle final maçına çıkacak. Esenyurtlu gençler ve sporseverler iki Türk takımının Avrupa şampiyonluğu için vereceği mücadeleyi kurulacak dev ekrandan izleme heyecanını yaşayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.