banner460
banner128

Çatalca 12'de 12 Yaptı, Madalyaları Topladı!

 

 

Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Trakya Karate Ligi 3. etabında fırtına gibi esti. Başarılı sporcular 12 dalda 12 madalya birden kazanarak, Çatalca'ya büyük gurur yaşattı.

 

Hafta sonu Lüleburgaz'da gerçekleştirilen Trakya Karate Ligi 3. etabı kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Trakya'da büyük beğeni topladı.

Trakya Karate Ligi 3. etabı 12 Ağustos 2018 tarihinde Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde düzenlendi. Organizasyonda madalyalar Çatalca'nın oldu. 12 kategoride 12 madalya birden kazanan başarılı sporcuların adı sınırları aştı.

 

Başkan Cem Kara'dan Spora Büyük Destek! 

 

Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Başkan Cem Kara, her fırsatta spora verdiği önemi dile getirirken; çocukların spora özendirilmesi ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesi gibi konulara büyük önem veriyor. Desteğini her daim sürdüren Başkan Cem Kara, iyi sporcular yetiştirmek için tüm imkanlarını seferber ediyor. 

 

Kurulan Belediye Karate Takımı katıldığı her müsabakada Çatalca'yı gururla temsil ederken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın da desteği ile başarıdan başarıya koşuyor. Lüleburgaz'da düzenlenen organizasyonun 3. etabında kıyasıya mücadele eden Karate Takımı, Çatalca'nın adını Türkiye'ye duyurmaya devam ediyor.

 

11 Kulübün İçinde Çatalca Belediyesi Karate Takımı Ön Plandaydı!

 

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Biga Karate Gençlik Spor Kulübü, Şamiloğlu Spor Kulübü, Tekirdağ Karate Spor Kulübü, Şamil Kan Karate Spor Kulübü, Edirne Belediyesi, T.C. Kırklareli Belediyesi, Silivri Karate Spor Kulübü, Çorlu Karate Spor Kulübü ve 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü ile toplamda 11 kulübün katıldığı müsabakalarda Çatalca Belediyesi'ni temsilen ter döken Karate Takımı madalyaları topladı.

 

Karate Takımından 12 Dalda 12 Madalya!

 

Trakya Karate Ligi 3. etabında 12'de 12 yapan başarılı sporcular; 8 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak Çatalca tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdılar.

 

Başkan Cem Kara, başarılı sporcuları gönülden tebrik ederken başarılarının devamını diledi. Kara, sporculara desteğinin her daim süreceğinin altını çizdi.  

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.