banner460
banner128

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, bugün ilçe merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile üç yıldan bu yana Silivri’de Belediye Başkanlığını yürüten Volkan Yılmaz’a en ciddi eleştirileri yapan isim oldu.

Şu şunu dedi, bu bunu diyor, şunu duyduk, bunu işittik gibi hayali sözler falan değil. Küfür yok, hakaret yok.  Belgeli, isimli, noktalı, rakamlı, yazılı, fotoğraflı, videolu eleştiriler.

Hiç kusura bakmasınlar. Ne muhalefetin belediye meclis üyeleri,  ne muhalefetin İBB Meclis üyeleri, ne muhalefetin diğer ilçe başkanları, ne de herhangibir sivil toplum kuruluşu temsilcisi böylesine ayağı yere basan bir ses çıkaramadı.

Seçimlerde belediye başkan adayı olan isimlerden de üç yıldır bir ses çıkmadı

*

Sayın Refik Bek, ilçe merkezinde basının karşısına tek başına çıktı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın seçim arifesinde Habertürk TV’te katıldığı bir programdaki konuşmalarını ve vaatlerinin videosu eşliğinde başladı konuşmaya.  Başkan Yılmaz’ın vaatlerini dinletti, gelinen bugünde vaadin yerine getirilip getirilmediğini sorguladı, eleştirilerini yaptı.

*

Bu arada ilgi çekici bir kaç iddia da ortaya attı. Birisi Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Solak’ın ailesinin Selimpaşa’daki binasıyla ilgili. İskan almadan önce binanın fotoğrafını gösterdi, iskan alındıktan sonra yapılan eklemeleri de. Giriş katında önden bir çıkma olmuş. En üst katta küçük bir çıkma. Bu üst kattaki çıkmalardan bir çok yerde var ama öndeki bayağı da çirkin olmuş göze batıyor. Ama en ilginci, binanın sağında ve solunda olan geçişler de kapatılmış. Oysa oralar sokak yolu olması gerekiyormuş. Hasan Bey’i tanırım. Şaşırmadım desem yalan olur. Hasan bey hakikaten nedir bu durum? İnanın açıklama bekliyoruz sayın Başkan.  Başka eleştiriler de var. Onların yanıtlarını da muhtemel ki Sayın Yılmaz ve ekibi vereceklerdir diye düşünüyorum.  

*

Siyaset tabi bu. Siyasette muhalefetin görevi de denetimdir. Eksiklikleri, yanlışlıkları dile getirmektir. Bunları dile getirirken yapılan iyi işleri unutmamak, hak teslim etmek te erdemdir. Sayın Volkan Yılmaz Silivri’de önemli işler yaptı. Hakkını teslim etmek lazım.  Bek te bunu atlamadı.  ‘Olumlu işler de yaptı başkan. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ederiz’ demeyi de konuşması içerisinde geçirdi. Siyasette tecrübe böyle bir şey.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, bugünkü sunumuyla muhalefetin güçlü sesi olduğunu koyarken, diğer muhalefet önderlerine de örnek oldu diyebiliriz.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.