banner460
banner128

Esenyurt Belediyesi’nden sağlıklı beslenme semineri

Esenyurt Belediyesi, düzenlediği seminerlerle ilçede yaşayan vatandaşları sağlıklı beslenme ve diyet konusunda bilgilendiriyor.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü,ilçede yaşayan vatandaşları sağlık konusunda bilgilendirmek amacıyla seminerler düzenlemeye devam ediyor.Esenyurt Belediyesi Uzman Diyetisyeni Duygu Gizem Çatalkaya tarafından Esenyurtlu vatandaşları bilinçlendirmek için verilen ‘Sağlıklı Beslenme ve Diyet’ konulu seminere çok sayıda vatandaş katıldı. Karbonhidratlar, protein ve yağların vücut için ne kadar önemli olduğu, yeterli ve dengeli beslenmenin nasıl olması gerektiği gibi konuların anlatıldığı seminerde katılımcılara sağlıklı tabak örnekleri ve yemek ölçüm miktarları da gösterildi. Programda, okul çağında çocukların nasıl beslenmesiyle ilgili bilgilendirmeler de yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.