banner460
banner128

Yıldırım'dan Silivri'ye iki müjde!

Cumhur İtitfakı Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  Silivri'de Kurfallı ve Sinekli tren istasyonunun restore edildiğini, trenlerin buralardan da yolcu alacağını  ayrıca Silivri Limanından Adalar ve Mudanya'ya deniz seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım dün akşam Silivri Büyükkılıçlı’da Aysun Subaşı’nın evine konuk oldu. Ziyarette Yıldırım’a, eşi Semiha Yıldırım ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz , Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da eşlik etti.  Yıldırım burada yaptığı konuşmayı twitter hesabından ‘Silivri’ye iki müjde’ olarak duyurdu.   Yıldırım buradaki konuşmasında,  “Kurfallı ve Sinekli ‘de yeniden yapıldı restore edildi. Trakya ya gidecek yolcu trenleri burda larda duracak. Marmaray ve hızlı trenle engere olacak. Burdan giden trenler İstanbul ve Marmaray aballantısı olacak. Burdan Ankara, Sivas’a gitme imkanına sahip olacak.

İkinci konu Silivri nin birlimanı var. Eksiklikleri falan varda. Onları tamamladık. Şimdi bu limandan Mudanya’ya, Adalar’a deniz seferleri ihtiyacı var. Özellikle yaz aylarında. İnşallah 23 Haziran’da seçimlerle birlikte Silivri halkı İstanbul halkı bizlere yetki verirse  deniz taşımacığılını yaygınlaştırma projesi çinde silivri limanından marmara’nın güney kıyılarına adalar’a seferler düzenleyeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.