banner460
banner128

O belediye başkanı CHP'ye dönüyor

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den istifa ederek Kırklareli'nde bağımsız olarak Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun CHP'ye geri döneceği açıklandı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den istifa ederek Kırklareli'nde bağımsız olarak Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun CHP'ye geri döneceğini açıkladı.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında gazeteciler İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadaş gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, KRT TV canlı yayınında CHP'lilleri ilgilendiren önemli bir gelişmeyi duyurdu. Yarkadaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den istifa ederek Kırklareli'nde bağımsız olarak Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun CHP'ye geri döneceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.