banner460
banner128

Kılıçdaroğlu Silivri ve Büyükçekmece’de

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Silivri ve Büyükçekmece ilçelerini ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla buluştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde; CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  CHP İstanbul İL Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile  dün Silivri ve Büyükçekmece İlçelerini ziyaret etti   İlk  olarak  Silivri Selimpaşa’yı ziyparet eden Kılıçdaroğlu burada;, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır,  Silivri Eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Başkanı Suna göçenğil ve partililer tarafından karşılandı. Göçengil partililer ile birlikte Selimpaşa’da Malatyalılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti ve İmamoğlu’na destek olmalarını istedi.

Büyükçekmece’de

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Büyükçekmece’ye geçti.  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’le birlikte Büyükçekmece’yi gezerek siyasi partilerin seçim çadırlarınız ziyaret etti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece’de biz dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’na Büyükçekmecelilerin ilgisi çok yoğun oldu.

Siyasi partilere başarı dileklerinde bulundu

CHP Milletvekilleri Zeynel Abidin Emre, Deniz Yavuz Yılmaz, Özcan Purçu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın aralarında bulunduğu heyet ilk olarak Büyükçekmece Kordonboyu’nda kurulan Demokrasi Sokağı’na geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, sırasıyla Ak Parti, CHP ve İYİ Parti’nin seçim çalışmalarını yürüttüğü çadırları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Kordonboyu’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra Büyükçekmece Eser Otel’de düzenlenen toplantıya katıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Büyükçekmece’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.