banner460
banner128

Karadeniz İmamoğlu'nu bağrına bastı

CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’nun  bayramda ziyaret ettiği; Trabzon, Giresun ve Ordu da adeta yer yerinden oynadı. Coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan İmamoğlu,  demokrasi mücadelesine vurgu yaptı.

İBB’nin seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bayramın ilk günlerini Karadeniz’de geçirdi.  Trabzon, Giresun ve Ordu illerini ziyaret eden İmamoğlu’nu coşkulu kalabalıklar karşıladı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, mitinglerde demokrasi vurgusu yaptı, kendisine yönelik  yapılan iftiralara ve eleşitirilere yanıt verdi.
İmamoğlu,  memleketi Trabzon'daki çocukluk ve gençlik anılarını anlatan İmamoğlu, İstanbul'da 23 Haziran Pazar günü yenilenecek seçim için destek istedi.

Parti otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap ederek bayramlarını kutlayan İmamoğlu, "Bu şehrin, çocuğu evladı olarak sizi mahcup etmeme adına yol yürüyeceğime, ahlaklı, anlamlı ve idealist bu güzel milletin, Türk milletinin kıymetli bir evladı olarak yol yürüyeceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum" dedi.

Yurtta barış cihanda barış

Dertleri, Ekrem’in soyu sopu Neymiş? Yunanmış, Pontusmuş. Allah akıl versin bunlara ya.’ Diyen İmamoğlu, “Ben, onların yürüdüğü akılsız yola girmeyeceğim. Sırtımı onlara, yüzümü size döneceğim. Onların hepsini Allah’a havale ediyorum. Dün birisi Trabzon’da diyor ki, ‘Terörün kucağında’. Ben, bir tek anamın kucağını bilirim. Allah onu diyenlere de akıl versin. Niye diyorum biliyor musunuz? Bol bol ‘Amin’ deyin diye. ‘Amin’ diye diye bunları akıllı yapacağız.

Bu kardeşiniz İstanbul’da görev yaparken en önemli görevi şu olacak: Namuslu, ahlaklı, çalışkan olmaya söz veriyorum. Sizi asla mahcup etmeyeceğim. Beni izleyenlere örnek olacağım

Çocuklara hizmet etmeye söz veriyorum. Bayrağıma, milletime, vatanıma bağlı kalarak namuslu olmaya söz veriyorum. Ben, 40 haneli bir köyde doğmuş Karadeniz’in bir çocuğu olarak İstanbul’da üniversitesini bitirmiş bir anne babanın evladı olarak İstanbul’a belediye başkanı oluyorsam, bunu neye borçluyum? Cumhuriyet’e, demokrasiye ve Atatürk’e borçluyum. Ben, İstanbul’a giderken sizlerin selamlarını İstanbul’a götüreceğim.

Ben İstanbul’da herkesi kucaklaştıracağım barıştıracağım. Onlar kavga ettirmek istiyor, ben, barıştıracağım. Atatürk ne demiş, ‘Yurtta barış cihanda barış.’ Onun için İstanbul’u barıştırmak benim en önemli görevim olacak. Size söz veriyorum Her şey çok güzel olacak. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.