banner460
banner128

İmamoğlu Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor!

AK Partili  Mahir Ünal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için"Bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. " dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Biz10 TV'de Adem Metan'ın gündeme dair soruları yanıtladı.

Burada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştiren Ünal, İmamoğlu bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. Çünkü arkadaki akıl bu şekilde konumlandırmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanları ve hizmetleriyle ilgilensin” dedi.

İmamoğlu CHP’de bir numara

CHP’lilere sorulan bir anketin sonuçlarını da paylaşan Ünal, “CHP’nin en önemli aktörü kimdir? Cevaplarda ilk sırada Ekrem İmamoğlu, ikinci sırada Özgür Özel, üçüncü sırada Muharrem İnce, dördüncü sırada Kemal Kılıçdaroğlu ve beşinci sırada Engin Altay. diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.