banner460
banner128

Fırat Aykut’tan Mehmet Çoban’a destek

CHP Çatalca’da kongre yaklaşırken saflar belirleniyor.  Seçimin iddialı adayı Mehmet Çoban’a çok önemli bir destek geldi.  Çatalca Belediye eski Başkanlarından Fırat Aykut yaptığı bir açıklama ile İlçe Kongresi’nde Mehmet Çoban’a destek olacağını açıkladı.

Fırat Aykut’un konuyla ilgil açıklaması şöyle:

ÇATALCA KAMUOYU'NUN BİLGİSİNE SAYGI İLE SUNUYORUM:

13 Kasım 2019 Çarşamba Günü akşamüstü CHP ÇATALCA İlçe Başkan Adayı MEHMET ÇOBAN ile arkadaşları Binkılıç E. Belediye Başkanı GÖKAY SAVAŞAN, CHP İstanbul E. İl Başkan Yrd. TAŞKAN UYSAL ve MURAT ÖZTÜRK ziyaretime geldiler ve kongre öncesi yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Parti içi demokrasinin, ülke demokrasisi için ne kadar önemli ve ne kadar değerli olduğu hakkında bir kez daha söyleştik.

Aşağıda dikkatinize sunduğum fotoğraf çekildikten sonra arkadaşlarımı uğurlayınca; bundan tam 5 yıl önce, 13 Kasım 2014 Perşembe Günü yapılan ve Milletvekilleri ile PM Üyelerinin de katıldığı, tüzük ve yönetmelik hükümlerini çiğnemek pahasına konuştukları CHP ÇATALCA Olağanüstü İlçe Kongresi aklıma geldi..

O gün, dönemin il ve genel merkez yöneticileri orantısız güç kullanarak MEHMET ÇOBAN'IN üzerine çullandılar. Böylece seçimi çok küçük bir oy farkı ile kaybetmesine sebep oldular. Ancak bu haksız ve hukuksuz kongre sonucunun yıllar sonra yerel seçim sonuçlarına yansımasının ne kadar acı olduğunu halâ daha anlayamayan yöneticileri görüyor ve onları büyük bir hüzünle seyrediyorum!

Parti içi demokrasinin olmadığı ve hukukun çiğnendiği zaman üyeler arasındaki güvenin kaybolduğunu, bu karşılıklı güvensizliğin ise CHP Üyelerinin coşkusunu yok ettiğini ve bunun yansıması olarak da 31 Mart 2019 Pazar Günü yapılan seçimlerde Belediye Başkanlığını kaybettiğimizi ve Mecliste de azınlığa düştüğümüzü yeniden hatırlayınca, seçim akşamı göz yaşları ile ağladığım aklıma geldi.

Kendi kendime yaptığım akıl ve vicdan muhasebesi sonucunda;

25 yıllık bir örgüt emekçisi olarak haksızlığa uğramasına rağmen, yılmadan ve küsmeden CHP Programına, Tüzüğüne ve Örgütüne sadık kalarak büyük bir azimle seçim çalışmalarına katılan MEHMET ÇOBAN'ın yıllar içinde biriktirdiği genç ama deneyimli ve hevesli arkadaşlarından oluşan geniş ekibi ile birlikte CHP ÇATALCA İLÇE YÖNETİMİNDE denenmelerinin partimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize daha yararlı olacaklarına inandığım için onların desteklenmesine karar verdim.

Bu kararıma dayanarak da saat 20:00 de Ferhatpaşa Mah. KAFES KAFE'de düzenledikleri yüksek katılımlı toplantılarına gittim ve partili üyelerimize MEHMET ÇOBAN ve ekibini desteklediğimi açıkça beyan ettim.”

Anahtar Kelimeler:
Fırat AykutMEHMET ÇOBAN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.